No SSO cookie

FOTO: Editia limitata Volvo S60 T6 tunat de Heico

voteaza
(0/ 0)
FOTO: Editia limitata Volvo S60 T6 tunat de Heico
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Volvo a declarat ca va comerciala un numar limitat de exemplare S60 T6 by Heico Sportiv. Noul model va fi comercializat intr-un numar limitat de 100 de unitati si doar intr-o singura culoare.

 
 
Noul Volvo S60 T6 by Heico Sportiv va fi disponibil in Europa in culoarea Black Sapphire. Pretul declarat de producatorul suedez este de 63.000 de euro. Acesta se bazeaza pe pachetul de tuning realizat de Heico pentru noul S60, dar cu modificari minore. Noua editie limitata va fi disponibil in toate reprezentantele Volvo din Europa.

Spre deosebire de modelul standard, editia limitata Heico este dotata cu un propulsor mai puternic si o placa speciala pe care este inscriptionat numarul modelului. Propulsorul a primit 26 CP in plus, astfel puterea dezvoltata este de 330 CP, iar cuplul de 460 Nm.

Transmisia folosita este cea Geartronic. Volvo a declarat ca accelerarea de la 0-100 km/h are loc in 5.8 secunde, iar viteza maxima este limitata electronic la 250 km/h. Consumul mixt este de 10.3 litri/100 km, iar emisiile inregistrate sunt de 239 g CO2/km. Pentru a imbunati manevrabilitatea, pe langa tractiunea integrala, modelul S60 by Heico este dotat cu un nou sistem de suspensie, care reduce garda la sol cu 30 mm.

Designul exterior este completat de jantele Diamond de 19 inch, imbracate in pneuri Pirelli. La interior modificarile sunt nesemnificative, Heico a optat pentru pedale si insertii din aluminiu.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.8977 :: 22.19MB