No SSO cookie

Producatorul de masini electrice THINK salvat de la faliment

voteaza
(0/ 0)
Producatorul de masini electrice THINK  salvat de la faliment
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Rusul Zingarevich promite o noua masina electrica in 2012.

 
 

Un antreprenor rus a  salvat  producatorul norvegian de masini electrice THINK Global AS, preluand compania aflata in faliment si promitand  o masina noua in 2012.

Boris G. Zingarevich,  investitor la Ener1, furnizorul de baterii pe baza de litiu-ion al THINK, a preluat THINK Global AS, precum si filialele THINK din America de Nord si din Marea Britanie. Noua companie se va  chema Electric Mobility Solutions AS.

In proces de preluare, Dl. Zingarevich a semnat un memorandum de intelegere cu Ener1 si cu inginerii companiei finlandeze Valmet pentru relansarea brandului.

Este a patra oara cand brandul THINK este salvat de la faliment in cei 20 de ani de existenta.

"Dupa ce a atins pozitia unuia dintre cele mai apreciate  vehicule electrice, marca  este un activ valoros, care merita sa-si continue rolul sau cheie in trecerea la electrificare, la nivel mondial" a declarat dl Zingarevich.

Productia este programata a fi reluata in primul trimestru al anului 2012, domnul Zingarevich promitând o versiune mai rafinata a lui THINK City.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2475 :: 17.79MB