No SSO cookie

VIDEO: VW Handsfree Auto Pilot in actiune

voteaza
(0/ 0)
VIDEO: VW Handsfree Auto Pilot in actiune
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Noul sistem TAP montat pe un VW Passat.

 
 

In iunie, Volkswagen a dezvaluit date despre sistemul TAP (Temporary Automated Pilot), la HAVEit (Highly Automated Vehicle for Intelligent Transport), eveniment ce a avut loc in orasul Boras din Suedia.

TAP isi poate asuma controlul masinii, folosind toate sistemele sale de siguranta activa, fara nici o interventie a conducatorului auto, care monitorizeaza situatia pur si simplu.

Potrivit producatorului german, sistemul opereaza la viteze de pana la 130 km/h, contoland automat  directia, accelerarea si franarea, respectand limitele de viteza si fara a putea  depasi prin dreapta. Desigur, TAP poate fi inlocuit in orice moment de catre conducatorul auto, in cazul in care acesta considera necesar.

Acum HAVEit si VW au lansat un video clip care demonstreaza functionarea sistemului  TAP intr-un Passat.

Si daca va place sau nu ideea de a preda controlul vehiculului dvs. sistemului TAP, puteti trage singuri concluzia, vizionand imaginile.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2765 :: 22.11MB