No SSO cookie

Coupe si decapotabila, posibile versiuni pentru viitorul Volkswagen Passat

voteaza
(0/ 0)
Coupe si decapotabila, posibile versiuni pentru viitorul Volkswagen Passat
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Grupul Volkswagen nu a facut nici un secret din faptul ca vrea sa devina cel mai mare producator de automobile din lume in jurul anului 2018. Actuala gama nu prea i permite insa acest lucru, de aceea noi versiuni de caroserie pentru cele mai vandute dintre modelele sale sunt obligatorii.

 
 

Printre acestea se vor numara un coupe si o decapotabila pentru viitoarea generatie Volkswagen Passat, anuntata pentru anul 2014. Deocamdata nimic nu este oficial, insa la momentul lansarii, aceste versiuni vor avea de luptat atat cu un adversar “in-house”, Audi A5, cat si cu viitorul Opel Calibra.

Mai multe informatii vor apare desigur pe masura ce ne vom apropia de lansarea noului Passat. Un lucru este insa foarte sigur: viitoarea generatie Volkswagen Passat va fi mai mare si mai luxoasa decat modelul oferit la vanzare in prezent (foto, Volkswagen Passat Facelift).

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1272 :: 17.78MB