No SSO cookie

VIDEO: Porsche Cayenne nu e un 4x4 adevarat

voteaza
(5/ 1)
VIDEO: Porsche Cayenne nu e un 4x4 adevarat
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Iata ce se intampla cand confunzi Porsche Cayenne cu un 4x4 adevarat si incerci sa-l duci aproape de  liga masinilor off-road.

 
 

Nimeni nu poate sa nu recunoasca: Porsche Cayenne arata bine, are calitati, are carisma, dar nu este un 4x4 adevarat. Adica da, este genial pe asfalt, execrabil in afara lui.

Cu toate acestea, daca n-am fi vazut urmatorul videclip, am fi fost convinsi ca pana si Porsche Cayenne ar fi putut fi capabil sa treaca printr-un pasaj inundat, poate daca si soferul ar fi fost sofer si nu posesor de permis de conducere pentru duminici pe asfalt. Adica abordarea unui asemenea vad se face cu precautie si la viteze mici, dar deh, Batman, Batman...

Incidentul a avut loc in Hamburg si potrivbit unor traduceri ad-hoc, cineva din public i-ar fi strigat soferului: "Du-te, iti promit ca vei reusi!"

Ce s-a intamplat e demn de filmele cu prosti. Pardon, e demn de filmele cu prosti care cred ca Porsche Cayenne este altceva decat o masina pentru asfalt si pentru parcat in  fata mall-urilor aglomerate.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1339 :: 17.78MB