No SSO cookie

VIDEO: Cele mai tari meserii din lume

voteaza
(0/ 0)
VIDEO: Cele mai tari meserii din lume
Noutati-auto · · 2 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cu siguranta, cand ai sansa sa faci ceva ce iti si place si sa fii si platit pentru asta, ai cea mai tare meserie dn lume!

 
 

Am mai punctat acest aspect: cand ai sansa sa faci ceva ce iti si place si sa fii si platit pentru asta, ai cea mai tare meserie dn lume!

CNBC a decis ca e bine ca si restul lumii, care n-are acest  noroc, sa aiba parte macar de o privire aruncata in lumea celor privilegiati. Astfel ca au inventat un nou show de televiziune, "Best Jobs Ever", unde ne sunt prezentati niste alesi ai soartei: un fotograf care presteaza pentru Victoria's Secret, care sincer, pentru multi ar fi in capul listei de norocosi, insa in aceeasi insiruire sunt si niste baieti care se ocupa de masini, care culmea, nu fac parte din lumea editorilor dfin presa de specialitate, insa, va asigur, au parte de tot ce e mai bun, cand vine vorba de patru roti.

Cuvintele-s de prisos, va invit sa aruncati un ochi pe cele doua videoclipuri. Oricum nu va ramane decat sa strangeti din dinti, vorbim despre  o alta lume, un alt film...

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (2)

scris de carmenflorin

Doamne ce masini superbe, ce noroc au cate unii.

scris de sims

e ce-i drept un noroc sa poti lucra ceea ce-ti place si sa mai fi si platit pentru asta

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1482 :: 17.78MB