No SSO cookie

Rivalul Renault-Nissan pentru Tata Nano apare in 2012

voteaza
(0/ 0)
Rivalul Renault-Nissan pentru Tata Nano apare in 2012
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Renault-Nissan pegateste pentru 2012, impreuna cu indienii de la Bajaj, modelul care va concura cu Tata Nano, cea mai ieftina masina din lume.

 
 
Renault-Nissan pregateste rivalul lui Tata Nano, modelul care se va lauda cu titulatura de cea mai ieftina masina din lume.


Renault-Nissan si indienii de la Bajaj lucreaza deja la procesul de dezvoltare al noului model, proces care va fi finalizat cu lansarea pe piata a rivalului lui Tata Nano. Totusi, Renault-Nissan nu propune cea mai ieftina masina din lume, asa cum este Tata Nano, insa rivalizeaza la alte aspecte cu modelul indian.



Daca Tata Nano s-a concentrat pe minimalism, mergand pe strategia unui pret cat mai mic, modelul Bajaj va oferi mai multe decat Nano, insa va avea si un pret mai mare. Nano costa 2.500 de dolari in India, iar modelul low-cost va costa circa 3.000 de dolari. Modelul Renault-Nissan va fi comercialziat doar in India si eventual in cateva alte piete emergente.

 


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1896 :: 17.78MB