No SSO cookie

VIDEO: Audi TT RS versus BMW M1 Coupe

voteaza
(0/ 0)
VIDEO:  Audi TT RS versus BMW M1 Coupe
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Motor Sport Magazine pune la muncă cele două coupe-uri sport într-un meci nul.

 
 

Echipa de la Motor Sport Magazine a efectuat un comparativ între cele mai tari coupe-uri sport ale momentului, respectiv Audi TT RS versus BMW M1 Coupe.

 

Cele două sportive au fost puse relativ bară la bară, deoarece jurnaliştii germani lasă mai degrabă să se înţeleagă că maşinile ar fi undeva, egale. Nu există o reală confruntare in videoclip, ci mai curând o prezentare a celor două modele, aliniate respectuos, la distanţă una de cealaltă.

Datorită unor camere de luat vederi abil amplasate, maşinile pot fi admirate din diferite unghiuri, pe circuit. Chiar dacă BMW M1 Coupe are cu 5 cai putere mai mult decăt cei 335 ai Audi TT RS, tracţiunea integrală a celui din urmă reuşeşte să aşeze întreaga herghelie pe asfalt într-un mod mai judicios decât o face doar puntea spate a bavarezului.

Una peste alta, germanii oferă o comparaţie care se termină într-un meci nul, nedezminţind, în continuare,  faptul că la capitolul imaginaţie rămân undeva la coada Europei.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1475 :: 17.78MB