No SSO cookie

Valentino Rossi este imaginea Opel ADAM

voteaza
(5/ 1)
Valentino Rossi este imaginea Opel ADAM
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Echipa de top: multiplul campion mondial si masina lifestyle. Caracteristici comune: placerea de a conduce cu indrazneala si precizie.

 
 

Valentino "Vale" Rossi este noul ambasador de brand in Italia pentru modelul mic, sic si urban Opel ADAM.

Celebrul multiplu campion mondial MotoGP este vedeta unei ample campanii de comunicare cu accent pe trasaturile comune ADAM & Valentino: personalitate, creativitate, energie si, in acelasi timp, cea mai mare precizie. Cu aspectul sau indraznet, neconventional si absolut unic, ADAM are aceleasi caracteristici ca si campionul italian.

"Valentino Rossi este ambasadorul ADAM perfect: relaxat, amuzant si usor ireverentios, mereu in miscare – exact ca Opel ADAM. in acelasi timp, este extrem de riguros, atent; solicita si actioneaza cu precizie maxima, la fel ca de ingineria germana, valoarea de baza a tuturor modelelor noastre", spune Roberto Matteucci, Director Executiv Opel Italia. "Colaborarea cu Valentino Rossi pentru ADAM este un semn clar al dorintei noastre si al angajamentul de a trasa o noua personalitate modelelor Opel, pastrand in acelasi timp accentul pe precizia ingineriei germane", a spus Matteucci.

Valentino Rossi a fost cucerit pe loc de mica masina lifestyle, campion al individualizarii: "Am fost pe loc convins de Opel ADAM, nu doar din cauza designului, accesoriilor si tehnologiei pe care le incorporeaza. Cred ca potentialul sau de individualizare, cu mii de variatii, este pur si simplu fantastic. Nu stiu numarul exact al fiecareia dintre ele, dar cu siguranta sunt mai mult decat suficiente pentru ca toata lumea sa isi creeze propriul ADAM perfect."

Opel ADAM: campionul individualizarii si cea mai bine conectata masina mica

Opel ADAM ofera mai mult de 61.000 variatii exterioare si aproape 82.000 de interior, mai mult decat orice alta masina din aceasta clasa. Modelul lifestyle sic este o masina agila cu trei usi, perfecta pentru mediul urban. Dinamica sa de conducere iese in evidenta si in afara orasului gratie sasiului si setarilor de directie, concentrate pe agilitate.

In interiorul cabinei, ADAM ofera locuri pentru patru persoane care beneficiaza de o atmosfera si tehnologii premium din segmentele superioare. Noul sistem infotainment IntelliLink ce integreaza smartphone-ul proprietarului in masina (Android, Apple iOS), face ca ADAM sa fie cea mai bine conectata masina mica. Sistemul de recunoastere vocala Siri “Eyes Free” de la Apple va fi disponibil in curand. Printre caracteristicile ce fac ADAM ideal pentru mediul urban se numara noua generatie a sistemului de asistenta la parcare, alerta de avertizare pentru unghiul mort, sistem de asistare a directiei "light touch" pentru condus in oras si sistemul de biciclete de transport FlexFix exclusiv Opel, complet integrat in spoilerul spate.

ADAM introduce premiata filosofie de design a Opel, "maiestria sculpturala intalneste precizia germana", in segmentul A, concentrat pe fashion. ADAM iese in evidenta prin aspectul musculos si original care se opune tendintei retro, precum si prin proportiile indraznete, puternice. Expertii prognozeaza ca segmentul A, de care apartine ADAM, va continua sa creasca in mod constant in urmatorii cativa ani. Incepand cu anul 2000, vanzarile de masini fashion din segmentul A (in a 3.70 m lungime), au crescut in Europa cu aproximativ 30%, iar cele de lux din segmentul B (in jurul a 4.00 m lungime), cu peste 110%. Cu ADAM, Opel intentioneaza sa cucereasca aceasta piata in crestere.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2127 :: 17.79MB