No SSO cookie

Tuning francez: Delavilla Porsche Cayman R1

voteaza
(0/ 0)
Tuning francez: Delavilla Porsche Cayman R1
Noutati-auto · · 7 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Tunerul francez Delavilla a tunat un Porsche Cayman R1, pe care l-a prezentat luna trecuta la International Motor Show Lyon.

 
 

Unul dintre tunerii mai putin cunoscuti din Franţa, Delavilla, a fost infiintat in 2007 si se concentreaza exclusiv pe modele Porsche, oferind in prezent, programe complete pentru Cayman si coupe 911.

Compania spune ca, de asemenea, lucreaza la pachetele de tuning pentru Speedster, SUV-ul Cayenne si Panamera.

Modelul Porsche Cayman R1 a fost lansat la International Motor Show Lyon 2011, luna trecuta, si propune un makeover exterior  impreuna cu upgrade-uri de putere.

Modificarile exterioare evidente incep cu un bodykit care include bare noi de protectie fata si spate, aripi, panouri laterale, care adauga 120 mm la latimea Cayman  in fata si 180 mm pe partea din spate.

Masina mai primeste un set personalizat de tevi de esapament, lumini de zi cu LED-uri si jante mai mari din aliaj, vopsite in aceeasi culoare ca si caroseria.

Delavilla declara ca ofera un numar mare de optiuni, pornind de la usi scissor-style cu  sistem de recunoastere a amprentelor digitale pana la un panou transparent pentru motor.

Cumparatorii pot alege din trei variante diferite de putere, 340 CP, 385 CP si 420 CP. Dar ultima optine este pentru cei ce vor folosi masina pe pista de curse.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (7)

scris de MaryCris

woow :X

scris de bogdan7817

spatele perfect tunat, dar in interior as fi ales tot piele alba , bord negru la care as fi lucrat mai mult

scris de bogdan7817

totul alb pentru a da dovada de perfectiune

scris de Trianca

inedit sau nu..poate ar fi trebuit o culora puternica la jante...?ce zici ovyy de un rosu fucsia, asa ca pentru noi, doamnele:P

scris de carmenflorin

Delavilla este unul dintre tuneri care au facut ca Porsche Cayman R1 sa iasa ceva senzational.

scris de sims

super e asortata toata pana la jante :)

scris de ovyy

Modificarile exterioare ies in evidenta, iar jantele mai mari din aliaj, vopsite in aceeasi culoare ca si caroseria sunt ceva inedit.

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.8048 :: 17.8MB