No SSO cookie

VIDEO: BMW M1 Coupe versus Porsche Cayman R

voteaza
(0/ 0)
VIDEO: BMW M1 Coupe versus Porsche Cayman R
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Iată incă o confruntare filmată  care lasă loc de speculaţii, unde BMW Seria M1 este personaj principal.

 
 

BMW Seria 1 M Coupe este probabil maşina despre care s-a scris cel mai mult în ultima perioadă. De la momentul când constructorul munchenez a început testările sale, până la lansarea oficială, au curs râuri de cerneală.

Acum ese (încă) pe piaţă şi jurnalisştii britanici de la Autocar au decis să vadă cum va rezista în faţa concurenţei directe, adică în faţa Porsche Cayman R.

Materialul video nu lasă să se întrevadă un reyultat ferm şi decisv, BMW M1 Coupe aduce cu sine experienţa viscerală a şofatului vechilor modele M, în timp ce este relativ  accesibil ca preţ. Însă Cayman R are în plus o anume deicateţe, precizie şi stil, moştenire  din anii dedicaţi exclusiv motorsportului.

În concluzie, M1 este personajul principal, dar reiese clar că nu putem vorbi despre unul fără concurenţă, sau fără minusuri faţă de rivalii direcţi.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2128 :: 22.17MB