No SSO cookie

VIDEO: Prezentare Toyota Camry de după perdea

voteaza
(0/ 0)
VIDEO: Prezentare Toyota Camry de după perdea
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Noul Camry şi Camry Hybrid vor fi lansate înainte de sfârşitul anului.

 
 

Săptămâna trecută, dealerul american Toyota s-a întâlnit în Las Vegas cu asociaţii, pe care i-a informat cu privire la planurile firmei, curente şi viitoare, care includ şi lansarea noului sedan Camry.

Se pare însă că societatea japoneză a făcut ceva mai mult decât atât, având în vedere că un film de prezentare  a noului Camry a apărut pe internet.

Deşi nu putem fi 100 la sută sigur că ceea ce vedem în aceste imagini de amatori este noul Camry, dar având în vedere faptul că culoarea unuia dintre vehiculele din clip  precum şi cea de fundal par a se potrivi cu cele din filmul oficial Toyota prezentat de Preşedintele Akio Toyoda,  nu ne-ar surprinde dacă acesta este real.

Toyota a anuntat ca va lansa următoarea generaţie a Camry in aceasta toamna, atât în ​​format standard cât si hibrid.

"Patru modele noi vor fi lansate înainte de sfârşitul anului. Şi, după  cum am anuntat la inceputul acestei saptamani, noul Camry si Camry Hybrid vor fi lideri", a spus Don Esmond, vicepresedinte TMS într-o conferinţă pe  1 iulie.

Noul Camry va avea caracteristici avansate tehnologic, un design contemporan în interior şi exterior, performanţă îmbunătăţită"

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2147 :: 17.78MB