No SSO cookie

Skoda va lansa propriul model Golf

voteaza
(0/ 0)
Skoda va lansa propriul model Golf
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Surse din interiorul companiei indica faptul ca Skoda pregateste propriul model Golf, cehii doresc sa intre pe segmentul C. Noul model va folosi aceasi platforma ca si viitorul Golf 7.

 
 
Grupul Volkswagen isi continua planul de extindere, iar Skoda nu face exceptie. Producatorul ceh va lansa in 2012 un model bazat pe aceasi platforma ca si viitorul Golf 7.

Skoda doreste sa realizeze un model care sa umple spatiul dintre Fabia si Octavia, iar un model bazat pe Golf ar completa gama deja in crestere de modele Skoda. Producatorul ceh ofera pana acum modelele: Fabia, Octavia, Roomster, Yeti si Superb si lucreaza la lansarea unui modelul low-cost Felicia si la compacta Joyster. Noul Joyster va fi asemanator in dimensiuni cu noul Lupo (Up!).

Segmentul C este unul foarte disputat, acesta a fost dominat pana acum de Golf, Focus si Astra, iar cel mai recent membru este noul Chevrolet Cruze hatchback. Noul hatchback Skoda va fi realizat in intregime de catre inginerii Skoda si va fi lansat in 2012.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2403 :: 22.11MB