No SSO cookie

SEAT Leon SC a fost lansat oficial

voteaza
(5/ 1)
SEAT Leon SC a fost lansat oficial
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

SEAT a lansat oficial versiunea Sport Coupe a celei de a treia generatii Leon (foto si video).

 
 

Asa cum am anticipat in materialul anterior, SEAT a lansat astazi oficial noul Leon SC (prescurtare de la Sport Coupe), drept care suntem nevoiti sa revenim cu detaliile suplimentare obtinute si cu filmul de prezentare.

In afara detaliilor despre care am scris, noutatea este ampatamentul mai scurt cu 35 mm fata de Leon clasic in cinci usi.

Noul Leon SC va f disponibil spre comercializare incepand cu acest an, initial in Europa, cu o selectie de motorizari diesel (TDI) si benzina (TSI), toate prevazute cu tehnologia injectiei directe de carburant si supraalimentate turbo.

Cel mai economic motor este 1.6 TDI, echipat cu sistemele Start/Stop si Energy Recovery, care ofera un consum mediu de 3,8 l/100 km si emisii CO2 de 99g/km.

Celelate motorizari includ 2.0 TDI de 150 CP, 1.2 TSI de 105 CP, 1.4 TSI de 140 CP si 1.8 TSI de 180 CP. Ulterior, asa cum am anticipat in materialul anterior, SEAT va aduce pe piata si versiunile de inalta performanta Cupra si Cupra R.

Chiar daca a fost lansat astazi, premiera mondiala a modelului SEAT Leon SC va avea loc la Salonul Auto de la Geneva, din luna martie.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.4321 :: 22.19MB