No SSO cookie

Primele imagini oficiale ale noului SEAT Leon SC

voteaza
(5/ 1)
Primele imagini oficiale ale noului SEAT Leon SC
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Cehii de la Autoforum.cz au pus pe internet primele imagini oficiale ale noului model SEAT.

 
 

Stim ca noul SEAT Leon hatchback in trei usi, are debutul mondial astazi, inaintea Salonului Auto de la Geneva, din luna martie. Insa inainte ca datele oficiale sa apara, cehii de le Autoforum.cz au pus mana si au publicat primele imagini oficiale ale modelului spaniol cu ADN german si confrate de suferinta in linia a doua de sub cupola Grupului Volkswagen.

Trebuie spus ca Leon este primul model din istoria SEAT care a rezistat pe piata timp de 14 ani si a ajuns la cea de a treia generatie.

Comparat cu Leon, varianta de baza, in afara faptului ca are cu doua portiere mai putin si ca portiera fata a devenit mai lunga, SC prezinta un design difeit la nivelul geamului fata, cu dimensiuni marite si din ceea ce se poate observa, geamul spate si parta finala a masinii au un aspect mai inclinat. Iar diferentele la nivel despatiu interior si dmensiuni exterioare ale modelului, le vom afla odata cu aparitia comunicatului oficialemis de SEAT.

Alte deosebiri intre cele doua versiuni, in afara celor mentionate, nu exista, atat la exterior, cat si la interior, SC fiind identic cu varianta hatchback in cinci usi.

In continuare, conform traditilor din Grupul Volkswagen, ne asteptam ca variantele de motorizare sa fie aceleasi care exista deja pe piata, cu o varietate de dieseluri si motoare pe benzina, iar in cazul in care Leon SC va prinde pe piata, vom revedea motorul 2.0 turbo echipand un nou Cupra sau posibil, un Cupra R.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3545 :: 22.17MB