No SSO cookie

Record Mondial: Un Passat Bluemotion a facut 2464 km cu un singur plin

voteaza
(0/ 0)
Record Mondial: Un Passat Bluemotion a facut 2464 km cu un singur plin
Noutati-auto · · 3 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Un exemplar de serie a modelului VW Passat Bluemotion a parcurs distanta de 2464 km cu un singur plin de rezervor.

 
 

Volkswagen Passat Bluemotion a reusit sa intre in cartea recordurilor, dupa ce un exemplar al acestui model a parcurs 2464 km cu un singur plin de motorina.


Modelul Passat Bluemotion care a reusit aceasta performanta unica in istoria automobilismului este un exemplar de serie dotat cu motorul 1.6 TDI cu 105 cai putere. La volanul masinii care a parcurs traseul dintre Londra si Malaga se afla jurnalistul britanic Gavin Conway de la Sunday Times.


Guinness World Records a consemnat o viteza medie de 72,4 km/h la un consum total de 77,25 litri de combustibil. VW Passat Bluemotion a reusit astfel sa consume 1 litru de combustibil la 31,9 km.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (3)

scris de Anonim

Asta da masina. Mi-as dori s eu una. Si chiar arata f. bine.

scris de Anonim

acest test s-a efectuat pe o pista. Normal in trafic urban(bucuresti) motoarele de 1.6l TDI consuma intre 11 si 13 l la %. Motorul incepe sa urca in putere abia dupa ce trece de 3000 ture exact ca la unul pe benzina . Motorul moare in treapta a 2-a atunci cand incetinesti iar dupa aceea pleci tot cu a 2-a Cei de la VW au dat chix cu aceste motoare . Nu acelasi lucru pot spune si de motoarele pe benzina 1,2 -1.4 TSI Care au 105 , respectiv 122 CP. Consumul este identic cu cel TDI dar sunt mai rapide.

scris de Anonim

Nu e traseul dintre Londra si Malaga ! E echivalentul, deci nu e deloc acelasi lucru. Poate tipu o mers pe un circuit unde era numa el si passatu. E irelevant testul.

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2291 :: 17.79MB