No SSO cookie

VW Passat a stabilit un record de autonomie deosebit: 2617 km cu un singur plin

voteaza
(0/ 0)
VW Passat a stabilit un record de autonomie deosebit: 2617 km cu un singur plin
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Un Volkswagen Passat diesel de 2,0 litri ce dezvoltă 140 CP a stabilit un nou record mondial de consum la clasa lui: 2617 km cu un singur plin, inregistrând un consum de numai 2.8 litri/100 km.

 
 

Acest record mondial de consum cu noul Volkswagen Passat echipat cu motorul 2.0 TDI de 140 de cai putere a fost stabilit de catre John şi Helen Taylor, un cuplu cu experienta mondiala in teste de consum, avand in prezent peste 90 de premii castigate.

Recordul precedent a fost realizat cu un Passat BlueMotion echipat cu motor 1.6 diesel si a fost de 2465 de kilometri parcursi cu un singur plin pe soselele din Europa .

Calatoria a inceput in data de 3 mai 2012 in Houston (Texas) si a incheiat dupa 2 zile in Sterling (Virginia). Cuplul au facut aceasta calatorie numai pe timp de zi, conducand maxim 14 ore pe zi si au luat cu ei si un bagaj de 55 de kilograme, pentru a simula cat mai bine o calatorie cat mai realista.

Dupa ce au ajuns la destinatie si au tras linie au ajuns la concluzia ca eu avut un consum mediu de doar 2.8 litri/100 de kilometri, pacurgand 2617 km cu un rezervor plin.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3260 :: 22.17MB