No SSO cookie

Reclama la Ram 1500 loveste Ford F-150

voteaza
(0/ 0)
Reclama la Ram 1500 loveste Ford F-150
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Divizia RAM a Grupului Chrysler, Chevrolet si Nissan  cred ca-si pot invinge concurentul Ford  razand de camioneta F-150

 
 

Va amintiti de reclama Chevrolet prezentata la Super Bowl XLVI pentru Silverado unde se facea haz de Dave care nu ajunsese la intalnire cu prietenii sai pentru ca era la volanului unui Ford F150?

Incercarea General Motors de a da o lovitura  F-150 si-a gasit un nou adept, Divizia Ram a Grupului Chrysler lansand o reclama cu aceeasi camioneta Ford.

Reclama incepe prin prezentarea camionetei Ram, cu o voce profunda, care pune  intrebarea: "Ce s-ar intampla daca ai lua 30 de cai putere dintr-un Ram 1500, ai scoate 37 Nm cuplu si ai scadea 40.000 de mile de la garantia trenului de rulare?" Aceeasi voce raspunde: "Ei bine, te-ai trezi cu un Ford F-150."

Aceasta nu este prima data cand  Chrysler baga in reclamele sale masini Ford. Anul trecut, Dodge a difuzat doua spoturi in care compara noul Durango cu Ford Explorer, insa reclamele au fost interzise.

In Brazilia, Nissan a facut la fel, dar in acest caz, divizia juridica Ford a deschis un proces penal impotriva companiei japoneze. Reclama lor este inca disponibila pentru vizualizare, desi a trecut aproape un an de la lansare.

Asta insa nu inseamna ca camionetele la care se face reclama sunt mai bune ca Ford F-150 ci doar ca incearca sa-si elimine concurentul, pentru ca le e frica de el. Daca erau bune, de ce mai aveau nevoie sa ironizeze o alta camioneta? Ca sa fie alesi doar prin comparatie, nu pentru sunt buni? Ar fi trebuit sa dovedeasca cat de buni sunt ei, nu ce slabi sunt altii. Voi ce spuneti?

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2588 :: 22.18MB