No SSO cookie

Vanzarile Ford F-150 EcoBoost au atins cifra de 100.000

voteaza
(0/ 0)
Vanzarile Ford F-150 EcoBoost au atins cifra de 100.000
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Ford a dat lovitura pe piata camionetelor cu modelul F-150 V6 EcoBoost.

 
 

Ford a pariat toti banii pe combinatia dintre o camioneta usoara si un motor V6 supraalimentat si se pare ca a tras lozul castgator, iar acum isi incaseaza banii.

Publicatia The Detroit News titreaza faptul ca Ford a atins cifra de vanzari de 100.000 unitati cu modelul F-150, cifra atinsa in decursul acestui an si conforma cu planurile companiei.

Unitatile prevazute cu EcoBoost reprezinta 40% din vanzarile F-150, ceea ce este impresionant, daca se ia in calcul faptul ca pretul este cu aproape 1000$ mai scump decat potentul motor V8 de 5.0 litri. Si mai impresionant este ca Ford a vandut o gramada de unitati echipate cu motorul V6 de 3,7 litri clasic, iar cifra inregistrata de comercializarea masinilor echipate cu motorizarea aceasta, in toate formele ei, reprezinta peste 50% din vanzarile totale ale anului 2011.

Ford n-a mai vandut ataea masini cu motor V6 de cand Doc Brown si-a transformat modelul DeLorean in Masina Timpului (1985).

Cu asemenea cifre in fata, datorate vanzarilor modelului F-150 echipat cu motorizarea V6, specialistii din industria auto se asteapta ca General Motors si Chrysler sa scoata de la naftalina propriile motoare V6. Se pare ca piata camionetelor are clienti incantati de aceasta varianta.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.4077 :: 22.19MB