No SSO cookie

JAC China cloneaza camioneta Ford F-150

voteaza
(0/ 0)
JAC China cloneaza camioneta Ford F-150
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Chinezii s-au specializat in clonari ale unor branduri cunoscute, iar acum a venit randul Ford F-150 pick-up truck

 
 

Am mai vazut acest lucru si nu o data ci de mai multe ori, devenind un vechi obicei al producatorului chinez de automobile, Jianghuai Automobile, mai cunoscut sub numele JAC Motors.

Producatorii chinezi sunt deja specialisti la crearea unor replici dupa masini de succes occidentale.

Ultima „realizare” este camioneta pick-up JAC 4R3, care nu face nici un efort pentru a ascunde faptul ca este o copie dupa Ford F-150.

Desigur ca asemanarile dintre copie si original se opresc la aspectul exterior, pentru ca ar fi mult prea costisitor sa extinda clonarea si la partea mecanica.

JAC 4R3 isi va face debutul la Salonul Auto de la Beijing din aprilie si va merge apoi la vanzare an China, unde va fi oferit cu un motor de 2,8 litri diesel cu patru cilindri, 108 cai putere si 240Nm de cuplu maxim.

Printre alte clone produse de JAC Motors se gaseste si Reni, care imita aspectul modelului Chevrolet Silverado si care este deja oferit spre vanzare in China, in cinci versiuni diferite.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2946 :: 22.19MB