No SSO cookie

Producţia globală Mazda3 ajunge la 3 milioane de unităţi

voteaza
(0/ 0)
Producţia globală Mazda3 ajunge la 3 milioane de unităţi
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Mazda Motor Corporation a anunţat că producţia totală a Mazda3 a atins 3 milioane de unităţi, în data de 26 aprilie, 2011.

 
 

Acestă cifră a fost înregistrată în doar şapte ani şi 10 luni de la începerea producţiei pentru prima generaţie a modelului, Mazda3 devenind astfel automobilul cu cea mai rapidă evoluţie a vânzărilor din gama curentă a producătorului.


Mazda3 este comercializată în 90 de ţări şi regiuni iar automobilul cu numărul 3 milioane a fost produs la fabrica Hofu din Yamaguchi, Japonia (unde sunt produse toate modelele europene). Acesta este un model pentru piaţa japoneză, hatchback cu 5 uşi, un motor MZR-2.0l, i-stop şi un exterior Crystal White Pearl Mica.

 

Hirotaka Kanazawa, Mazda Senior Managing Executive Officer, responsabil de Cercetare şi Dezvoltare, a declarat: „Mazda3 întruchipează cele 3 elemente ale ADN-ului Mazda: Design Distinctiv, Funcţionalitate de Excepţie, Manevrabilitate şi Performanţe în conducere. În urma succesului mondial, Mazda3 a devenit modelul emblemă Mazda, reprezentând o treime din vânzări. De la lansarea pe piaţă a primei generaţii, Mazda3 a răspuns schimbărilor majore de pe piaţa auto, prin moştenirea şi consolidarea ADN-ului brandului Mazda, dezvoltând în acelaşi timp performanţele de mediu şi de siguranţă. Acum că Mazda3 depăşeşte limita de 3 milioane, aş dori să mulţumesc fiecărui client pentru sprijin şi să reafirm angajamentul Mazda de a livra performanţe de mediu şi de siguranţă remarcabile, în echilibru cu o experienţă la volan care să depăşească aşteptările”.



 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1462 :: 17.78MB