No SSO cookie

Peste 7500 camionete si SUV-uri chemate in service pentru remedieri

voteaza
(0/ 0)
Peste 7500 camionete si SUV-uri chemate in service pentru remedieri
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

GM recheama peste 7.500 de camionete si SUV-uri pentru defectiuni la cutia de viteze si directie.

 
 

Administratia pentru Siguranţa Nationala a Traficului pe Autostrada  (NHTSA) a inceput o campanie de rechemare pentru două defectiuni la camioane şi SUV-uri GM.

6768 de Chevrolet Colorado si GMC Canyon  din 2011, au fost rechemate din cauza unei defecţiuni la cutia de viteze. Din aceasta cauza, soferii nu pot parca masina corespunzator desi au mutat corect maneta in modulul "Parcare". Dealerii GM vor repara gratuit cutia automata. Remedierea defectiunilor se va face  incepand cu 19 iulie.

A doua campanie implică 739 Cadillac Escalade si Escalade ESV, Chevrolet Silverado, Suburban 1500 şi Tahoe, GMC Sierra, Yukon şi Yukon XL 1500, toate din 2011.
Potrivit agentiei guvernamentale, în vehiculele menţionate mai sus, şuruburile  de  pe arborele de direcţie nu pot fi strânse corespunzător. În consecinţă, conducatorul auto poate pierde controlul directiei si poate provoca un accident . Retragerea va începe pe 13 iulie.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3609 :: 17.79MB