No SSO cookie

Primele fotografii oficiale ale noului sedan Kia K9

voteaza
(0/ 0)
Primele fotografii oficiale ale noului sedan Kia K9
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Primul sedan cu tractiune spate al Kia, K9 va fi lansat intai pe piata coreana

 
 

Producatorul de automobile sud-coreean a dezvaluit primele fotografii oficiale ale sedanului sau, care va fi lansat pe piata sa de origine in aceasta vara.

Desi initial a fost denumita "KH", Kia a confirmat faptul ca versiunea masinii de pe piata coreeana va fi numita "K9", adaugand ca numele pentru alte piete, precum si datele de lansare, vor fi anuntate mai tarziu in acest an.

Cu noul K9, Kia completeaza gama sedan "K" care includ, de asemenea, K5 (Optima pe alte piete) si K7 (Cadenza pe alte piete).

Soon-Nam Lee, director Kia, a comentat: "K9 este primul nostru sedan cu tractiune spate, creat fara compromisuri in design, performanta si  noi tehnologii.  K9 stabileste un nivel nou de standarde si valori in segmentul sedan mare, iar design-ul va fi o alta demonstratie a puterii brandului Kia noastre de a surprinde lumea."

Kia nu a eliberat informatii despre K9, dar probabil va imparti platforma si gama de motoare cu Hyundai Genesis, ceea ce inseamna ca ar putea fi oferit cu aceleasi motoare de 3.8 litri V6, 4,6 litri si 5,0  litri V8.

In plus, masina a fost surprinsa pe sosea iar filmuletul a fost postat pe youtube.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3384 :: 17.79MB