No SSO cookie

Premiere Chevrolet la Salonul Auto Moto (SAM) 2013

voteaza
(0/ 0)
Premiere Chevrolet la Salonul Auto Moto (SAM) 2013
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Modelele Chevrolet pot fi admirate la Salonul Auto Moto (SAM) 2013 in standul dealerului Chevrolet, Radacini Motors.

 
 

Standul Radacini Motors vine cu doua premiere Chevrolet: Spark facelift si Camaro decapotabil. Alaturi de acestea sunt prezente si modele deja cunoscute, precum Aveo sedan si hatchback, Cruze facelift (sedan si Station Wagon), Malibu sau MPV-ul de familie cu sapte locuri, Chevrolet Orlando.

O alta premiera interesanta este sistemul Mylink.

Pentru inceput, aceasta tehnologie de infotainment de ultima generatie va fi disponibila in echiparile superioare ale modelelor Cruze, Aveo si Trax - micul SUV de la Chevrolet ce urmeaza a fi lansat in a doua parte a acestui an.

MyLink afiseaza continutul unui smartphone pe un ecran tactil color, cu rezolutie inalta si o diagonala de 7 inch. Conectivitatea este asigurata prin intermediul portului USB sau prin Bluetooth pentru dispozitive de stocare precum playerele Mp3, iPod, iPad etc. Exista, de asemenea, o priza de conectare pentru anumite dispozitive de redare a fisierelor audio si smartphone-uri care nu utilizeaza conexiunile prin USB sau Bluetooth.

Cu Chevrolet MyLink, smartphone-ul functioneaza de fapt la fel ca un hard disk integrat intr-un sistem infotainment. Detinatorii de dispozitive compatibile*  isi pot aduce propriile fisiere media la bordul autovehiculului via USB sau prin conectarea smartphone-ului prin intermediul conexiunii Bluetooth.

Apelurile telefonice pot fi initiate fara sa fie nevoie sa formati numarul: Soferul poate selecta un nume din agenda telefonica stocata, apasa pe functia de apel si apelul este proiectat prin difuzoarele autovehiculului. Listele de redare, galeriile foto, agendele telefonice si alte fisiere media si de date personale pot fi usor accesate.

Cat timp autovehiculul stationeaza, ocupantii acestuia pot,de asemenea, sa vizioneze fisiere video sau imagini stocate in smartphone. Sistemul are la baza tehnologie de ultima generatie.

In curand sistemul Mylink va fi disponibil si cu o serie de aplicatii utlile precum BringGo, Siri, TuneIn sau Stitcher™.

Daca aveti un smarphone compatibil* puteti testa sistemul Mylink pe modelul Chevrolet Cruze Station Wagon expus la Salonul Auto Moto.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (1)

scris de vio_

Chiar n-ati gasit alt termen romanesc pentru " infotainment "? Credeti ca asa va cresc vanzarile daca omul de rand nu pricepe ce-i aia ?

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1648 :: 17.79MB