No SSO cookie

Echipele de tehnologie şi design sunt inspirate de clienţii Chevrolet

voteaza
(5/ 1)
Echipele de tehnologie şi design sunt inspirate de clienţii Chevrolet
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Cu peste 100 de ani de inovaţie, Chevrolet continuă să adapteze tehnologiile auto la nevoile din ce în ce mai numeroase ale clienţilor

 
 

Prin intermediul evenimentului South by Southwest® de anul acesta din Austin, Texas, membrii echipelor Chevrolet MyLink, pentru sisteme hibride şi de baterii şi de integrare a performanţei îşi împărtăşesc abordările inovatoare pentru a descoperi „Noi trasee” care să contribuie la o experienţă şi mai plăcută pentru clienţii Chevrolet pe perioada deţinerii autovehiculului.

Sara LeBlanc, manager de program global pentru Chevrolet MyLink, este inspirată de modalităţile prin care clienţii îşi pot personaliza experienţa de conducere prin intermediul tehnologiilor de la bordul autovehiculului.

„Sistemul Chevrolet MyLink are un design simplu şi sigur, care poate transporta cu adevărat clienţii oriunde îşi doresc să meargă, fie că este vorba despre concertul South by Southwest preferat prin intermediul aplicaţiilor de muzică sau de asistenţă la explorarea de noi restaurante sau localuri din oraşul lor natal,” a declarat aceasta.

Pentru John Bednarchik, inginer Chevrolet în domeniul performanţei aerodinamice, inspiraţia vine din ajutorul acordat clienţilor pentru a obţine un consum redus de carburant, proiectând autovehicule cât mai aerodinamice.

Amatorii de festivaluri pot vedea ediţia pentru S.U.A. a modelului Chevrolet Spark, echipată cu tehnologia Chevrolet MyLink de ultimă generaţie, expusă la Salonul Auto SXSW de la Centrul de convenţii din Austin până pe 13 martie.

Câteva momente importante pentru Chevrolet de-a lungul timpului:

  • 1911: Chevrolet produce primul său autovehicul, Seria C Classic Six.
  • 1913: Chevrolet produce primul motor cu supape în chiulasă.
  • 1915: manivela este înlocuită odată cu apariţia demarorului Chevrolet cu preţ redus, fiind accesibil pentru un număr mai mare de clienţi.
  • 1940: Chevrolet a trecut de la producţia de autovehicule la cea de echipamente de luptă, producând peste 500.000 de camioane militare în Al Doilea Război Mondial.
  • 1950: este lansată transmisia automată Powerglide.
  • 1953: este lansat primul model Corvette la Hotelul Waldorf Astoria din New York.
  • 1959: confortul unui autovehicul şi robusteţea unui camion se reunesc la lansarea modelului El Camino, unul dintre cele mai apreciate autovehicule Chevrolet.
  • 1972: odată cu scumpirea benzinei, Chevrolet a început să ofere autovehicule comerciale uşoare şi subcompacte.
  • 1991: este lansat nou-nouţul Chevrolet Caprice Classic. Autovehiculul dispunea de un design aerodinamic, diferenţiindu-se de celelalte modele de pe piaţă, care aveau aproape toate o formă dreptunghiulară.
  • 2007: prototipul modelului Chevrolet Volt este prezentat la ediţia din 2007 a Salonului Auto Internaţional Nord-American de la Detroit.
  • 2008: modelul Chevy Tahoe Hybrid 2008 şi-a adus contribuţia la implementarea tehnologiei ecologice hibride cu două moduri de funcţionare în cadrul SUV-urilor obişnuite.
  • 2012: noul model Chevrolet Spark EV este lansat la Salonul Auto Internaţional de la Los Angeles.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2243 :: 22.12MB