No SSO cookie

Pregatirea unui Eurotrip

voteaza
(0/ 0)
Pregatirea unui Eurotrip
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cu totii visam la un Eurotrip alaturi de prieteni sau de familie, in care masina sa ne fie cel mai bun prieten iar impresionantele obiective turistice din Europa sa transforme fiecare zi intr-una de neuitat.

 
 

Un Eurotrip este ceva ce trebuie sa faci odata in viata, insa poate sa vina cu o multime de obstacole si de probleme. Din aces motiv, este importanta o pregatire intensa inainte de o astfel de excursie.

Cum se pregateste un Eurotrip la perfectie, in asa fel incat sa se evite orice tip de probleme?

1. Masina, subiectul principal in aceasta poveste. Cel mai important element al unei astfel de excursii este masina, asadar, trebuie sa i se asigure o atentie sporita. O revizie tehnica atenta, o igiena perfecta si dotarea cu cat mai multe dispozitive care pot sa se dovedeasca a fi de mare ajutor, sunt elemente esentiale. Poate sa fie extrem de importante urmatoarele dispozitive:

2. Un frigider auto. Pe timp de vara, bauturile reci sunt revigorante si delicioase. Cum un Eurotrip poate sa insemne ore intregi de condus, fara oprire, este important sa le avem mereu la indemana. Un frigider auto poate sa rezolve foarte multe probleme. Pe langa bauturi, poate sa asigure si alimente proaspete atunci cand este nevoie.

3. Un GPS auto. Nimeni nu vrea sa se rataceasca, mai ales intr-o tara straina. Un GPS bun poate sa insemne o calatorie perfecta. Acesta trebuie sa aiba toate hartile tarilor in care are loc calatoria si sa fie cat mai exact.

4. Un incarcator multifunctional pentru masina. Dispozitivele noastre electronice au si ele o importanta foarte mare pentru comunicare si pentru distractie. Un incarcator auto multifunctional isi poate dovedi foarte bine utilitatea.

5. Planul de vacanta trebuie sa fie extrem de bine facut. Orice Euro Trip trebuie sa aiba un plan de vacanta in spate. Chiar daca acest plan nu se respecta intru totul, este bine sa existe o lista cu obiectivele ce trebuie sa fie vizitate, cu posibilitatile de cazare, cu preturile pentru mancare si pentru intrari si cu informatii utile despre fiecare tara in care te poarta calatoria.

6. O trusa de prim ajutor si asigurari. Un Eurotrip inseamna distractie. Asta nu inseamna ca nu exista riscuri, pe care trebuie sa ti le asumi. O trusa de prim ajutor este deosebit de importanta. De asemenea, o asigurare de calatorie poate sa elimine o multime de cheltuieli in situatiile neplacute in care cineva din grup se raneste.

7. Un cort si saci de dormit, elemente foarte importante. De cele mai multe ori, un Eurotrip inseamna o excursie in care drumul te poarta prin locuri pe care le alegi in functie de starea de spirit. Sunt sanse sa nu gasesti intotdeauna un hotel sau un motel care sa iti ofere un pat cald noapte de noapte. Astfel, un cort si un sac de dormit pot fi foarte bine venite si pot contura o aventura de neuitat.

8. Calcularea atenta a bugetului. O vacanta de 2, 3 saptamani sau chiar o luna poate sa reprezinte cheltuieli serioase. Bugetul trebuie sa fie calculat, asadar, cu mare atentie, in asa fel incat sa nu devina o problema majora.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2080 :: 22.17MB