No SSO cookie

Porsche prezinta 911 GT3 Cup

voteaza
(5/ 1)
Porsche prezinta 911 GT3 Cup
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa aflati mai multe detalii despre acest model superb produs de Porsche, 911 GT3 Cup. Avem pentru voi.

 
 

Atunci cand ai un model nou in portofoliu nu prea are sens sa iti lasi pilotii sa conduca o generatie mai veche in diferitele competitii auto, mai ales daca te numesti Porsche.

Astfel, producatorul german a luat modelul 911, l-a modificat nitel si urmeaza sa participe cu el in cadrul Porsche Mobil 1 Supercup. Modelul GT3 Cup Racer a fost prezentat recent in cadrul evenimentului "Night of the Champions" care a avut loc in Weissach.

Noul Porsche 911 GT3 Cup are sub capota un motor de 3.8 litri care este in stare sa produca 453 cai putere, cu 10 cai putere mai mult decat versiunea anterioara, 997 GT3 RS. Modelul beneficiaza de o cutie de viteze in sase trepte dezvoltata de Porsche Motorsport. De-a lungul ultimelor luni am mai vazut modelul camuflat in diferite teste si iata ca acum a venit momentul sa il vedem in toata splendoarea sa.

Cand vine vorba de roti, s-au adus o serie de modificari fata de generatia anterioara, sunt mai mari cu cativa zeci de milimetri. In partea din fata intalnim cauciucuri Michelin de 27 centimetri, iar in partea din spate avem cauciucuri de 31 centimetri. Ni se spune ca acest model este mult mai usor de condus la viteze mari si ca este mult mai echilibrat fata de Porsche 997 GT3 RS din toate punctele de vedere.

A fost acordata o importanta mult mai mare sigurantei in cazul acestui model. S-au instalat bare de protectie, scaune care sunt prevazute cu diferite elemente de siguranta pentru cap si umeri. In plus, a fost instalata si o trapa prin intermediul careia medicii pot ajunge mai repede la pilot in cazul unui accident.

Ramane sa vedem cum se va descurca acest model in competitiile auto. Pana atunci insa, noi va invitam sa urmariti materialul video de mai jos, dar si imaginile publicate in cadrul articolului.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2709 :: 17.79MB