No SSO cookie

Planurile de viitor ale celor de la Porsche

voteaza
(5/ 1)
Planurile de viitor ale celor de la Porsche
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa aflati si voi care sunt planurile de viitor ale Porsche. Cu ce modele noi ne vor incanta? Ramane sa descoperiti voi asta citind mai departe.

 
 

Cand vine vorba de productia unor modele noi, nimic nu este sigur, sau cel putin asa sta treaba in actualele vremuri.

Criza economica a lovit majoritatea producatorilor iar unii dintre ei au renuntat la productia unor modele. Traim vremuri interesante si asta se poate vedea in toate domeniile.

Daca e sa vorbim de Porsche, va spunem ca producatorul are cateva surprize pentru pasionati. In momentul de fata doua modele se afla in stadiul final de dezvoltare. E vorba de Porsche Macan si de Porsche 918 Spyder Hybrid. Aceste modele vor fi lansate anul viitor. Cel mai probabil le vom vedea in cadrul Salonului Auto de la Geneva din primavara.

Seful Porsche, Matthias Mueller a dezvaluit una din surprizele pe care le pregateste producatorul. Din cate se pare, se doreste crearea unei versiuni coupe a modelului Panamera. Acesta ar putea fi succesorul celebrului Porsche 928. Acest model ar urma sa debuteze anul viitor in varianta de concept, iar daca va primi unda verde, se va realiza si productia de serie.

In cazul unei productii de serie, versiunea coupe a lui Panamera va fi construit pe platforma MMB. Aceasta platforma mai este utilizata si de masinile sport construite de Volkswagen si putem aminti Lamborghini Gallardo sau Audi R8.

Anul 2013 pare sa fie un an plin pentru cei de la Porsche si abia asteptam sa vedem noile modelele. Promitem sa va tinem la curent.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2005 :: 17.78MB