No SSO cookie

Peste 200 de piese de schimb, rationalizate la Toyota

voteaza
(0/ 0)
Peste 200 de piese de schimb, rationalizate la Toyota
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pentru unii dintre noi, rationalizarea trezeste amintiri nu intotdeauna placute, insa pentru Toyota cuvantul se poate traduce fie prin respect, fie prin precautie. Astfel, potrivit unui anunt al gigantului nipon, piese de schimb pentru automobile au fost rationalizate pentru o perioada deocamdata nedeterminata.

 
 
 

Motivul este de aceasta data dezastrul provocat la inceputul acestei luni de cutremurul de 9 grade la uzinele ce produceau o parte dintre aceste piese de schimb. Este vorba despre, deocamdata, un numar de 233 de piese de schimb ce vor lipsi din lista de repere pentru o durata de cel putin 30 de zile.

 

Majoritatea modelelor fabricate de Toyota contin circa 30.000 de piese si componente diferite, iar in stocurile niponilor sunt incluse de regula aproximativ 300.000 de repere diferite. Printre cele 233 de tipuri de piese de schimb rationalizate se numara amortizoarele de soc, panourile de bord si diferite subansambluri de interior.

 

“Alocarea controlata de piese de schimb nu este in general o chestiune ce apare foarte rar la noi,” a declarat Mike Michels, purtator de cuvant al diviziei americane a lui Toyota, citat de Automotive News. “Fluxul de aprovizionare este astfel conceput incat sa absoarba intreruperi in productia acestor componente, prin crearea de stocuri la diversele companii de pe lant”.

 

Cristian Iovitu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1456 :: 17.78MB