No SSO cookie

Parteriat intre Honda Romania si Garda de Mediu

voteaza
(0/ 0)
Parteriat intre Honda Romania si Garda de Mediu
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Honda Trading Romania si Garda Nationala de Mediu deruleaza proiecte pentru sustinerea activitatilor de protectie a mediului.

 
 

Honda Trading Romania si Garda Nationala de Mediu deruleaza proiecte pentru sustinerea activitatilor de protectie a mediului, astfel ca un parteneriat care sa presupuna unirea eforturilor pentru a asigura un mediu curat este cat se poate de oportun. Honda Trading Romania este preocupata de protectia mediului atat din perspectiva tehnologiilor utilizate cat si din cea a campaniilor de educare a publicului in adoptarea unui stil de viata cat mai ecologic.

Una dintre directiile pe care Honda le propune conducatorilor auto pentru a reduce impactul asupra mediului este modul eficient de a conduce. Dupa prima competitie de sofat ecologic lansata in Romania in 2009, Honda Trading Romania lanseaza a doua editie a concursului de sofat ecologic Honda GreenChallenge. Prima etapa a concursului a constituit un adevarat succes, proba online adunand nu mai putin de 8.778 de participanti pe site-ul competitiei www.greenchallenge.ro.
 

Hirotomo Kani, Presedinte Honda Trading Romania: „Parteneriatul nostru cu Garda Nationala de Mediu este un pas natural, Honda este un brand dedicat mediului si sunt sigur ca impreuna putem face diferenta in ceea ce priveste atitudinea responsabila fata de mediu. Programele de genul Honda GreenChallenge, aflat deja la a II-a editie si ECO’n’OM sunt extrem de importante pentru incurajarea unui comportament pe care cu totii ar trebui sa-l adoptam.”
 

Ca parte a politicilor comune privind protectia mediului, Honda trage un semnal de alarma in ceea ce priveste impactul sofatului agresiv si anunta parteneriatul cu Garda Nationala de mediu, ce isi propune sa realizeze noi proiecte privind promovarea unei atitudini responsabile fata de mediul inconjurator.

Silvian Ionescu, Comisarul General al Garzii Nationale de Mediu: „Dezvoltam proiecte prin care dorim constientizarea efectelor pe care modul nostru de viata le are asupra mediului. Astfel ca majoritatea sunt derulate in congruenta cu directiile Honda in ceea ce priveste politicile de mediu, parteneriatul nostru isi doreste sa sustina cat mai multe campanii si initiative prin care punem accent pe implicarea fiecaruia dintre noi.”
 

Garda Nationala de Mediu isi propune sa realizeze in 2010 un proiect inedit la nivel national care sa implice in special noua generatie, cadrele didactice dar si opinia publica in general, obiectivul Garzii fiind sprijinirea mediului economic, public sau privat, in intelegerea si implementarea legislatiei in domeniu.

Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3231 :: 17.79MB