No SSO cookie

Oficial: Porsche Panamera Turbo S de Edo Competition

voteaza
(0/ 0)
Oficial: Porsche Panamera Turbo S de Edo Competition
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Edo Competition a scos pe piata un Porsche Panamera cu 700 CP si 880 Nm cuplu

 
 

Cu 700 de cai putere si 880 Nm cuplu, Edo Competition introduce cel mai puternic si cel mai rapid Porsche Panamera Turbo S de pe piata.

Germanii sustin ca Porsche Panamera Turbo S tunat de ei este capabil sa ajunga de la 0 la 100 km/h  in 3,5 secunde, comparativ cu 3,8 secunde cat  are masina obisnuita. Ea ajunge la 200 kilometri pe ora in doar 11.4 secunde, spre deosebire de 13.5 secunde pentru un model nemodificat. Viteza de top a Edo Turbo S este de 340 km/h, limitata electronic. Fata de modelul nemodificat, Edo Competition a adaugat 150 CP si 130 Nm cuplu.

Motorul supraalimentat a fost modificat pentru a atinge aceste performante. Modificarile includ un nou esapament si un turbocompresor, convertoare catalitice de flux mare si filtre de aer, precum si un sistem de evacuare din otel inoxidabil cu valve butterfly.

Sistemul de management al motorului a fost re-programat pentru a putea utiliza noul hardware la cel mai inalt nivel.

Edo a coborat Panamera cu pana la 30 de milimetri mai aproape de drum, acest lucru oferind o manevrabilitate deosebita si imbunatatire a conducerii dinamice. Noile jante de 22 inch pot fi comandate in diferite modele si culori. Interiorul dispune de cea mai buna  piele, asociata cu alte materiale de inalta calitate care au inlocuit tapiteria din fabrica. Toate aceste personalizari se fac in functie de dorintele clientului. Toate modificarile sunt efectuate exclusiv  la Edo Competition Motorsport GmbH, in Ahlen.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
1.6809 :: 22.17MB