No SSO cookie

Noul transportator FED ALPHA

voteaza
(0/ 0)
Noul transportator FED ALPHA
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Noul  transportator de trupe FED ALPHA are constiinta ecologica

 
 

Local Motors XC2V, care a fost selectat de catre DARPA pentru a inlocui vechiul Humvee, nu este singurul program in curs de desfasurare in armata SUA pentru vehicule noi.

Tank Automotive Research a Armatei SUA, Centrul de inginerie si  dezvoltare,  sau pe scurt TARDEC, a acordat, de asemenea, companiei Britanice Ricardo un contract pentru a trece la faza de testare a programului Fuel Efficient Ground Vehicle Demonstrator (FED).

Programul FED a fost initiat la sfarsitul anului 2008, iar misiunea sa este de a imbunatati tehnologia vehiculelor militare, de a reduce consumul de carburanti si astfel, dependenta tarii de petrol.

"Vehicul FED ALPHA este punctul culminant al companiei Ricardo”, a declarat Wes Scharmen, inginer sef la Ricardo pentru programul  FED. "Fiecare tehnologie care a fost folosita pentru acest vehicul a fost verificata in mod corespunzator pentru a ne asigura ca aceasta a ajutat la atingerea obiectivelor programului de creare a unui vehicul militar de prestigiu, cu un consum de combustibil mic"

In luna iulie, ALPHA a fost expus timp de doua zile in curtea Pentagonului. De atunci a finalizat cu succes testele militare de la US Army Aberdeen Proving Grounds din Maryland.

Urmatorul pas in dezvoltarea ALPHA este un ciclu de testare cu activitati reale, militare, de tip convoi, asalt, drum lung, cam tot ce ar putea face real pe un camp de lupta.

Testarea se va face in continuare si la centrul de testare Aberdeen, unde se afla cel mai mare simulator si va testa fiecare aspect de performanta al vehiculului.

ALPHA a fost  expus zilele trecute in cadrul reuniunii anuale AUSA, in Washington DC.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (1)

scris de carmenflorin

interesanta masinaria

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2558 :: 17.79MB