No SSO cookie

VIDEO: DARPA Selectează XC2V pentru înlocuirea Humvee

voteaza
(0/ 0)
VIDEO: DARPA Selectează XC2V pentru înlocuirea Humvee
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Bătrânul Humvee va fi înlocuit.

 
 

Sigurul HMMWV (High Mobility Multipurpose Wheeled Vehicle) sau  după cum este numit de  trupe (şi oricine altcineva) Humvee, devine deja cam bătrân, fiind intrat în serviciu pentru prima dată în 1984.

Deci este de înţeles că DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency) a început căutarea unui înlocuitor prin proiectul Combat Support Vehicle.

Şi câştigătorul acestui concurs a fost XC2V FLYPMode, care a fost dezvoltat în doar 14 săptămâni. Conform DARPA, care intenţionează să investească 1 miliard dolari in urmatorii cinci ani în sisteme de apărare inovatoare, aceasta este doar o mică parte a proiectului,  proiect ce mai are un drum lung de parcurs până va deveni operaţional.

Mai mult decât atât, în timpul unui eveniment la Robotica National Engineering Center, preşedintele american Barack Obama a dat XC2V ca  exemplu pentru a  demonstra că colaborarea dintre armată şi industrie poate spori competitivitatea fabricilor  din SUA.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2581 :: 22.17MB