No SSO cookie

Noul Toyota Hilux, un design nou si mai multa putere

voteaza
(0/ 0)
Noul Toyota Hilux, un design nou si mai multa putere
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Interior imbunatatit, care ofera pasagerilor un nivel sporit de confort. Design exterior mai sofisticat. Noi echipamente pentru utilizari multiple.

 
 

Renumitul model Toyota Hilux continua sa domine vanzarile europene in segmentul pick-up. In 2010 s-au vandut 21,866 de vehicule, ceea ce reprezinta 25% din totalul segmentului. Acest procent face din Toyota Hilux cel mai bine vandut model din segment pentru al treilea an consecutiv.

Odata cu lansarea modelului Hilux 2012, Toyota introduce un nou design si o serie de imbunatatiri in ceea ce priveste calitatea, durabilitatea si siguranta.

Interiorul modelului a fost imbogatit cu elemente de design care intaresc imaginea de vehicul potrivit pentru vacanta si petrecerea timpului liber. Noul Hilux ofera un nivel imbunatatit al calitatii percepute si un nivel sporit de confort pentru pasageri.

Panoul de bord are un nou design, cu instrumentele de bord plasate in centru, ceea ce da impreia de spatiu sporit in cabina. Panoul de bord incorporeaza un ecran multimedia de 6,1 inchi, dotat cu sistemul Toyota Touch.

Calitatea perceputa a fost imbunatatita semnificativ prin introducerea unor finisaje uniforme de culoare inchisa si a unor ornamente argintii, care dau senzatia de eleganta.

Partea frontala a noului Hilux este schimbata radical, avand capota, grila  radiatorului, farurile si bara fata complet schimbate. Aspectul vehiculului este imbunatatit si prin designul nou al aripilor fata si spate, jantele de otel si aliaj de 15” si 17” si  prin noile oglinzi retrovizoare.

Pentru a face o diferentiere cat mai clara a modurilor de intrebuintare care I se pot da – vehicul de “lucru”, vehicul ce poate fi utilizat atat la lucru cat si vacanta si vehicul de vacanta -  Noul Hilux va veni cu patru variante de echipare:

Oferind trei tipuri de caroserie (Cabina Simpla, Cabina Extinsa, Cabina Dubla), doua motoare, transmisie manuala si automata si tractiune pe doua sau patru roti, pick-up-ul cel mai vandut la nivel European satisface acum cerintele unei categorii si mai mare de clienti.

Motorul 2.5 D-4D al modelului Hilux beneficiaza de 144 cp la 3600 rpm si o putere maxima de 343 Nm la 2000 rpm.
In ciuda puterii crescute, consumul in ciclu combinat a fost redus cu 1.0l/100km, ajungand acum la un consum de 7,3l/100 km si emisii de noxe de numai 193 g/km.

Datorita instalarii unui Filtru de Particule, atat motorul de 2,5 D-4D cat si cel de 3,0 D-4D indeplinesc normele EURO V.

Produs la fabricile Toyota Motor Thailanda si Toyota Africa de Sud, Noul Hilux va fi disponibil in Romania din aceasta toamna.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2897 :: 17.79MB