No SSO cookie

Toyota Hilux, masina preferata a trupelor de gherila

voteaza
(0/ 0)
Toyota Hilux, masina preferata a trupelor de gherila
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Newsweek a investigat atractia rebelilor revolutionari fata de masinile de teren Toyota, iar rezultatele sunt de extraordinare. Se pare ca fiabilitatea japoneza este renumita si in tarile macinate de razboi, iar revolutionarii apreciaza astfel de masini.

 
 
Newsweek a publicat un articol in care prezinta modul in care sunt privite masinile de teren Toyota in tarile macinate de razboaie civile. Se pare ca nu doar Top Gear este un fan desavarsit al modelului Hilux. Britanicii au demonstrat in urma cu aproximativ 4 ani ca modelul Toyota Hilux este aproape indestructibil, fiabilitatea modelului japonez fiind impresionanta.

Top Gear a testat in 2006 un model Hilux de 18 ani cu peste 300.000 de km la bord. Jeremy Clarkson a scufundat masina in ocean timp de cinci ore, i-a dat foc, a lovit frontal un copac, a aruncat pe ea o rulota si a pus-o in varful unei cladiri care a fost demolata cu explozibil. In ciuda acestor teste brutale, modelul Hilux a pornit in urma unor reparatii minore, fara a schimba nici o componenta.

Rebelii revolutionari din Iraq, Afganistan si Africa sunt vazuti mereu la volanul unei masini de teren Toyota si prefera in mod special modelul Hilux. Cei din Afganistan au inceput chiar sa-si tatueze frunza de artar al steagului canadian. Acest lucru este explicat de faptul ca una dintre principalele tari care trimite aceste modele in Afganistan este Canada.

Modelele Hilux sunt comparate cu mitraliera AK-47. Combinatia intre garda la sol mare si fiabilitatea impresionanta facut din modelul Hilux cea mai apreciata masina pe campul de lupta civil. Unii reporteri au declarat ca au vazut si pana la 20 de oameni intr-o astfel de masina.

Andrei Monenciu


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1935 :: 17.78MB