No SSO cookie

Noul Opel Meriva, in Romania de la 12.990 euro cu TVA

voteaza
(0/ 0)
Noul Opel Meriva, in Romania de la 12.990 euro cu TVA
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Opel a lansat pe piata din Romania noul model Meriva, un monovolum care pleaca de la 12.990 euro cu TVA.

 
 
Opel a prezentat la Salonul Auto de la Geneva noul model Meriva. Noul monovolum german este disponibil acum si in Romania la un pret de 12.990 euro cu TVA inclus pentru versiunea pentru versiunea Essentia.


Dotarile includ: aer conditionat, computer de bord, geamuri electrice fata, oglinzi electrice incalzite, frana de mana electrica, spatiu depozitare consola centrala fata, airbaguri sofer si pasager fata, ESP, jante de otel de 15“.


Deschiderea usilor posterioare se face intr-un unghi de 90 de grade. Noul Opel Meriva prezinta un design asemator conceptului, cu o suprafata vitrata destul de mare si o serie de elemente existente pe modelele Insignia sau Astra.


Meriva se adreseaza uin principal unui public tanar, care pe langa spatiul si confortul pe care il cauta la o masina, trebuie sa fie satisfacut si prin nuantele sau elementele stilistice specifice lui. Astfel, Meriva adopta aceeasi linie moderna, tinereasca, ca si in cazul lui Astra, si mai mult, impresioneaza prin designul aeratoarelor si designul stalpilor de sustinere ai parbrizului.


Ideea de flexibilitate sta la baza noului Meriva. Pe langa sistemul de deschidere al usilor din spate, Opel a implementat si sistemul FlexRail care este compus dintr-un compartiment dispus pe sine, montat in zobna centrala, ce poate fi folosit pentru depozitarea unor obiecte de uz personal.


Opel Meriva va beneficia de o gama de sase motorizari diesel si pe benzina cu puteri cuprinse intre 75 si 140 cai putere.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1942 :: 22.17MB