No SSO cookie

Noul Lamborghini Gallardo LP 550-2 Spyder

voteaza
(0/ 0)
Noul Lamborghini Gallardo LP 550-2 Spyder
Noutati-auto · · 5 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Noul model Lamborghini Gallardo va avea tractiune spate.

 
 

Pe vremuri, masinile sport erau dotate cu tractiune spate, dar in zilele noastre, in special cand vine vorba de Volkswagen Group, cele mai multe dintre ele au tractiune fata sau tractiune integrala.

Dar cateodata, chiar si Volkswagen cedeaza si face cate un model cu tractiune spate. Este vorba de Lamborghini Gallardo LP 550-2 Spyder, care combina stilul unui open-top cu tractiunea spate.

"Cu Gallardo LP 550-2 Spyder, ne extindem gama Lamborghini cu un model care adauga o alta dimensiune placerii de a conduce", spune Stephan Winkelmann, Presedinte si CEO  Lamborghini.
"Acest lucru este o cerere speciala facuta de un grup foarte special de clienti, care se bucura de un stil de condus rapid si care doresc, de asemenea, sa experimenteze pura placere de a conduce in aer liber", adauga el.

Dupa cum sugereaza si numele, Gallardo LP 550-2 Spyder este propulsat de un motor  de 5.2 litri V10 tunat pentru a produce 550 de cai.

Lamborghini spune ca inginerii sai au efectuat modificari ample pentru a adapta masina la tractiunea spate, cum ar setarile speciale pentru amortizoare si modificarile aerodinamice care tin seama de schimbarile in distributia de forte.

Gallardo LP 550-2 Spyder cantareste 1520 kg si poate accelera de la 0-100 km/h in 4,2 secunde si ajunge la viteza maxima de 319 kilometri pe ora.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (5)

scris de carmenflorin

ametitoare iti taie rasuflarea cand o privesti

scris de sims

lamborghini este o masina faina.

scris de ovyy

Lamborghini a avut in trecut modele cu tractiune spate, dar actuala gama Gallardo a fost oferita pana acum doar cu sistem 4x4.

scris de cameluss

Foarte bine s-au gandit cei de la Lamborghini sa puna tractiune spate pentru Gallardo

scris de ovyy

Noul model Lamborghini Gallardo o pot considera o bijuterie. Cei care isi vor achizitiona o astfet de masina, ma refer la cei care isi permit, nu vor avea niciun regret: arata SPLENDID.

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.6836 :: 22.17MB