No SSO cookie

Un Lamborghini Gallardo urat cu spume!

voteaza
(0/ 0)
Un Lamborghini Gallardo urat cu spume!
Noutati-auto · · 3 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Nu credeam ca voi apuca sa scriu vreodata asta, insa iata un Gallardo extrem de urat.

 
 

Cand vine vorba despre Lamborghini Gallardo, sau orice alt supercar exotic, cu greu putem asocia masina respectiva cu transportul echipamentelor pentru schi. Insa schiorul profesionist si concurentul in probele de schi alpin, Jon Olson, este de cu totul alta parere.

Tanarul, in varsta de 29 de ani, si-a facut un obicei de a merge la diferitele manifestari sportive la care participa, la volanul unor Lamborghini, pare-se vehiculele sale personale.

Prima oara a folosit un Murcielago LP670 Superveloce, pe care l-a echipat cu o cutie pentru schiuri, insa din clipa in carea vazut noulAventador, si-a vandut masina si si-a comandat noul Lamborghini. Insa problema este ca pentru Aventador exista o lunga lista de asteptare, asa ca s-a decis sa-si cumpere un Gallardo LP560, insa numai ca masina temporara. De parca nu putea sa-si ia un Volvo Cross Country!

Si pentru ca Olson nu este genul caruia sa-i placa sa astepte, a comandat si o cutie speciala pentru transportul schiurilor, proiectata pentru deplasari cu viteze peste 225 km/h. Apoi si-a trimis masina la un specialist, de la compania DMC, care sa-i adauge cateva tuse specifice si sa colanteze masina intr-un fel de model de camuflaj pentru zapada. Ceea ce vedeti este rezultatul: cel mai urat Lamborghini din lume!

Indiciul zilei, 4.11.2011, este : Gallardo

CLICK PENTRU A ADAUGA INDICIU

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (3)

scris de carmenflorin

Arata foarte ciudat asa.

scris de bogdan7817

nu pare asa urat

scris de sims

parca-i zembra

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2002 :: 17.79MB