No SSO cookie

Noul Kia Rio – “Masina Anului 2012 in Romania”

voteaza
(0/ 0)
Noul Kia Rio – “Masina Anului 2012 in Romania”
Noutati-auto · · 5 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Competitia Masina Anului in Romania a ajuns la cea de-a 13-a editie

 
 

Noul Kia Rio reprezinta nu doar o evolutie, ci o revolutie fata de modelul anterior, iar acest lucru a fost certificat ieri si de membrii juriului Asociatiei Presei Auto din Romania, care au acordat modelului Kia Rio titlul de “Masina Anului 2012 in Romania”.

Asociatia Presei Auto din Romania (APAR) a decernat modelului Kia Rio prestigiosul trofeu “Masina Anului 2012 in Romania”, la finalul celei de-a 13-a editii a acestui concurs, inceput in 1999 (editia din 2002 nu s-a tinut). Toti cei 15 de membri ai juriului, reputati ziaristi si editori din presa auto romaneasca, acoperind toata aria mass-media (TV, radio, ziare, reviste) au ales, prin voturile exprimate, modelul Kia Rio, tinand cont de urmatoarele criterii: reprezentativitatea pe piata romaneasca, design, confort, siguranta, costuri de exploatare si intretinere, manevrabilitate, impact asupra mediului, pret

Un ultim drive-test cu toate vehiculele inscrise in competitie a fost efectuat de membri juriului chiar pe 8.12.2012.

Clasament final:

locul 1: Kia Rio – 162 puncte

locul 2: Ford Focus – 134 puncte

locul 3: Hyundai Elantra – 114 puncte

Cele 10 modele ajunse in finala sunt: Chevrolet Aveo, BMW seria 1, Citroen C4, Ford Focus, Kia Rio, Hyundai Elantra, Nissan Micra, Peugeot 508, Land Rover Evoque si Toyota Yaris.

Prezent la Conferinta de presa organizata de APAR cu ocazia acordarii titlului de “Masina Anului 2012 in Romania”, Dan Chitaru, presedinte al Kia Romauto, distribuitor autorizat Kia in Romania, a declarat: „Suntem foarte mandri si onorati de acest rezultat . Pentru noi este o dovada a evolutiei pe care brandul Kia a realizat-o in ultimii ani. Luand titlul „Masina Anului 2012 in Romania” pentru a doua oara - dupa performanta din 2008 a lui cee’d - putem afirma ca firma noastra a reusit sa comunice presei auto romanesti performantele modelor KIA in context national. Victoria de azi in fata unei concurete extraordinare ne face sa ne concentram cu mare atentie pentru anul viitor. Tin sa felicit pe toti participantii din finala si sa multumesc membrilor juriului APAR ”

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (5)

scris de ovyy

Astept sa o vad la noi si sa fac un drive test.

scris de pistruiatamica

E frumoasa Kia Rio, cred ca pe merit a fost aleasa Masina Anului 2012 in Romania.

scris de ovyy

Dupa clasament se pare ca grupul KIA-Hyundai sunt in TOP.

scris de ovyy

FELICITARI Kia Rio, dar imi place si Ford.

scris de carmenflorin

Este o masina spatioasa care iti ofera intimitate si confort. .Kia s-a adaptat foarte bine la pietele auto din Europa.

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2030 :: 17.79MB