No SSO cookie

Iata noul Kia Rio!

voteaza
(0/ 0)
Iata noul Kia Rio!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Kia a lansat primele imagini si informatii oficiale cu privire la noul model Rio. Acesta va fi prezentat in mod oficial la Salonul Auto de la Geneva impreuna cu noul Picanto. Coreenii au inceput o campanie de improspatare a gamei de modele.

 
 
Noul Kia Rio a suferit o serie de modificari exterioare si interioare importante, coreenii doresc sa improspateze intreaga gama de modele. Cu toate ca nu au publicat imagini cu interiorul noii compacte, Kia a declarat ca acesta este de o calitate superioara si ofera dotari noi.

Noul model are o lungime cu 70 mm mai mare, astfel ca pasagerii din spate au acum mai mult spatiu, iar spatiul de depozitare al portbagajului este de 292 litri. Noul model este de asemenea cu 25 mm mai lat si a pierdut 15 mm din inaltime.

In ceea ce priveste propulsoarele, noul Rio va fi disponibil cu o serie de motorizari diesel si pe benzina. Dintre cele diesel amintim propulsorul de 1.1 litri capabil sa dezvolte 70 CP si emite doar 85 g CO2/km. Kia a declarat ca va lansa in 2012 si un propulsor supraalimentat GDI de 1.2 litri.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2273 :: 22.11MB