No SSO cookie

Noul Ford Ranger este primul pickup de 5 Stele

voteaza
(0/ 0)
Noul Ford Ranger este primul pickup de 5 Stele
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Prima camioneta care primeste 5 Stele la testele de impact Euro NCAP este Noul Ford Ranger

 
 

Noul Ford Ranger este prima camioneta testata de organizatia de securitate Euro NCAP care primeste cinci stele la evaluare.

Scorul general al noului Ranger a fost de 89%, ceea ce este nu numai cel mai bun inregistrat vreodata de un pick-up, dar unul dintre cele mai mari, indiferent de clasa masinii.

In mod surprinzator, dat fiind ca acesta este un pick-up, a reusit sa primeasca cel mai bun rating primit vreodata pentru protectia pietonilor, dintre toate masinile testate de Euro NCAP (infiintata in anul 1997), cu un scor de 81%.

Secretarul general Euro NCAP, Michiel van Ratingen, a declarat: "Cu o astfel de protectie a pietonilor, Ford Ranger a crescut, fara indoiala, siguranta la categoria de camionete, care pana in prezent nu s-au dovedit a fi cele mai sigure."

Inginerul sef  Ford pentru Asia Pacific si Africa, Adam Frost, a comentat cu privire la rezultatele obtinute de Ranger: "Pe Ranger am facut mai multe simulari de accidente pentru a ne asigura ca toate partile de siguranta ale vehiculului au fost optimizate."

In mod special, inginerii de la Ford au simulat mai mult de 9.000 de accidente virtuale pentru a optimiza structura Ranger si sistemul de siguranta inainte de a trece la testarea reala. Acolo au facut 110 teste de impact real si 410 de  rulare.

Rezultatele bune obtinute la protectia pietonilor se datoreaza unei bare de protectie fata cu materiale de absorbtie a energiei si a unei noi structuri a capotei, care reduce probabilitatea unui traumatism cranian.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.6067 :: 22.13MB