No SSO cookie

Noua Mazda6 2014 va fi prezentata la Los Angeles

voteaza
(5/ 1)
Noua Mazda6 2014 va fi prezentata la Los Angeles
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa aflati mai multe despre Mazda6 dar si despre alte modele prezente in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.

 
 

Mazda este un alt producator auto care si-a confirmat prezenta in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, eveniment ce va fi deschis publicului intre 30 noiembrie si 9 decembrie.

Desi nu este o premiera mondiala, starul producatorului auto japonez este noul Mazda6 care in Statele Unite ale Americii va fi lansat in luna ianuarie a anului viitor. Acest model va beneficia de noul motor SKYACTIV-G de 2.5 litri dar si de o serie de tehnologii inovatoare. Printre acestea putem aminti SCBS (Smart City Brake Support). Acest sistem este creat sa evite sau sa atenueze coliziunile frontale la viteze mici. O alta tehnologie noua este i-ELOOP care in linii mari reuseste sa reduca consumul de combustibil.

Urmatorul model pe lista este noul CX-9 care a primit un facelift si care a debutat luna trecuta in cadrul Salonului Auto de la Sidney. Modelul este deja disponibil si poate fi comandat. Si acesta va beneficia de noile tehnologii dezvoltate de Mazda.

Singura premiera mondiala prezenta in Los Angeles va fi un model de curse. Acesta nu a primit inca o denumire oficiala dar stim ca isi va face debutul in motorsport in luna ianuarie a anului viitor. Modelul beneficiaza de un motor turbo diesel SKYACTIV-D de 2.2 litri. O adevarata premiera in competitiile de anduranta. Spunem asta pentru ca nu a mai fost folosit un astfel de motor in astfel de competitii.

Jim O'Sullivan, presedintele Mazda pe teritoriul american, a afirmat ca modelul Mazda6 va beneficia de cea mai multa atentie insa nu trebuie uitate nici CX-5, CX-9 ori modelul destinat curselor de anduranta.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1956 :: 17.78MB