No SSO cookie

Investitie Mazda de 2.5 milioane de euro la Oradea

voteaza
(5/ 1)
Investitie Mazda de 2.5 milioane de euro la Oradea
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

ATP Exodus, partener Mazda, care îşi desfăşoară activitatea în Baia Mare, a deschis ieri un nou punct de vânzare în Oradea. Astfel, compania şi producătorul japonez consolidează prezenţa Mazda în vestul ţării atât prin adăugarea unui showroom, cât şi a unui centru de service. Pentru realizarea construcţiei de 2.200 de mp. a fost necesară o investiţie de 2,5 milioane de euro.

 
 

În showroom-ul Mazda din clădirea care va intregra două branduri, vor fi expuse modele Mazda3, Mazda6, Mazda CX-5 şi Mazda CX-7. În paralel, orădenii vor avea la dispoziţie pentru test câte o versiune a modelelor expuse şi o Mazda2. Deschiderea noului showroom este marcată şi de o ofertă promoţională pentru modelele Mazda3, Mazda6 şi CX-7, mai multe detalii fiind disponibile direct la dealer.

“Suntem bucuroşi să anunţăm un nou showroom în Oradea, deschis de partenerul ATP Exodus, care reconfirmă colaborarea avantajoasă de până acum şi perspectivele pozitive oferite de cele mai noi modelele cum sunt suv-ul CX-5 şi viitoarea generaţie Mazda6. Odată cu acest nou punct de vânzare şi de service, Mazda completează prezenţa locală în zona de Nord-Vest, asigurând orădenilor un centru modern. Prin această nouă locaţie numărul de reprezentanţe Mazda la nivel naţional ajunge la 14”, a declarat Cristian Rigu, Country Manager Mazda în România.

“Această investiție este rezultatul politicii noastre de dezvoltare în Nord-Vestul țării, o regiune cu un potențial economic ridicat în care ATP Exodus are deja o serie de parteneriate durabile. Am intrat pe această piață pentru a aduce un plus de competitivitate, întrucât ne dorim ca clienții noștri să poată beneficia de toate serviciile necesare sub acoperișul unui singur centru auto. În dezvoltarea acestui proiect am primit de la bun început sprijinul celor doi mari producători auto, fapt ce ne-a încurajat să demarăm această investiție și să ne stabilim ca obiectiv vânzarea a aproximativ 60 de autovehiculele până la finalul anului”, a spus Mircea Cirț, directorul general al ATP Exodus.

Noul showroom Mazda din Oradea este localizat pe Calea Borşului nr. 34B şi are un program de funcţionare de luni până vineri de la 9:00 la 18:00 şi sâmbăta de la 9:00 la 14:00. Programul unităţii de service va începe şi se va termina cu o oră mai devreme.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2289 :: 17.79MB