No SSO cookie

Noua Mazda MX-5 Miata Special Edition

voteaza
(0/ 0)
Noua Mazda MX-5 Miata Special Edition
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Inainte de Salonul Auto de la Chicago, Mazda ne prezinta noua editie speciala Mazda MX-5 Miata

 
 

Va amintiti de MX-5 Black Edition Sport lansata in Marea Britanie vara trecuta sau MX-5 Black Tune Edition lansata in Japonia, in octombrie?

Noua  Mazda MX-5 Miata Special Edition, care va fi prezentata la viitorul Salon Auto de la Chicago este, mai mult sau mai putin, versiunea americana a celor doua modele – dupa cum vedem in imaginile lansate de Mazda.

Principala diferenta este ca modelul american nu va fi oferit si in culoarea  Spirited Green Mettalic care este disponibila pe variantele japoneze si britanice. Cumparatorii americani vor trebui sa aleaga dintre cele doua culori disponibile, Crystal White Pearl Mica si Velocity Red Mica.

MX-5 Miata Special Edition dispune de un acoperis negru retractabil si, pentru a se asorta, jante din aliaj de 17-inch negre si oglinzi negre.

In interior vom gasi scaune incalzite din piele neagra, finisaje negre si pedale din aliaj.

Editia speciala va fi disponibila fie cu cutie de viteze manuala cu sase trepte fie cu o transmisie automata Sport cu sase viteze, ambele montate la un motor cu patru cilindri de 2.0 litri cu 167 CP.

Modelul cu cutie de viteze manuala primeste amortizoare Bilstein, diferential cu alunecare limitata spate si suspensie Sport-tuned.

Mazda a declarat ca productia  MX-5 Miata Special Edition va fi limitata la 450 de unitati, iar pretul urmeaza sa fie anuntat ulterior.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3226 :: 22.12MB