No SSO cookie

Black Limited Edition Mazda MX-5 si Mazda2

voteaza
(0/ 0)
Black Limited Edition Mazda MX-5 si Mazda2
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Mazda din Marea Britanie a lansat de curand detalii cu privire la "Black Limited Edition MX-5 Sport Black si Mazda2 Black.

 
 

Ca o recunoastere a succesului  masinii de curse Mazda MX-5 GT cu 205 kW, care concureaza in actualul Britcar Production GTN Championship, Mazda UK a lansat  doua noi modele "Black Edition Limited", care se spune ca "vor aduce un avantaj gamei de modele Mazda".

Mazda MX-5 GT cantareste doar 850 kg si  este cu  90 kg mai usoara decat versiunea originala MX-5.
Linia Black Sport are  culori unice: Spirited Green metallic, Crystal White Pearlescent si Velocity Red.
In plus, avem jante din aliaj de 17 inch, in interior piele neagra cu cusaturi in culoarea nisipului si  tapiterie Black Limited Edition.
Sport Black Edition este echipat cu climatizare, Bluetooth handsfree, cruise control, lumini de ceata pe fata.  
Doar 500 de bucati vor fi produse din Sport Black MX-5 Edition, la un cost suplimentar de 360 lire fata de modelul Sport Tech care a stat la baza acestui model.

Mazda2 Black Limited Edition primeste cam aceleasi modificari ca modelul MX-5, ce va fi colorat la exterior in  Spirited Green metallic, Crystal White Pearlescent and True Red.
Avand la baza modelul Mazda2 Tamura 1.3 l, Black edition adauga un acoperis de vinil negru, jante din aliaj negru mat de 16 inch, geamuri fumurii si lumini de ceata fata.
La interior, varianta Black edition va avea Bluetooth handsfree, geamuri spate electrice, covorase speciale si climatizare.
Mazda2 Black  va fi produsa in doar 618 exemplare, la un pret de 12.395 lire pentru varianta rosie si 12.815 lire pentru culoarea metalica sau cea perlata.  
Din pacate, aceste editii speciale nu vor primi nici un fel de modificari de performanta fata de variantele de baza.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3022 :: 22.12MB