No SSO cookie

Nissan lanseaza pachete de personalizare pentru Juke

voteaza
(5/ 1)
Nissan lanseaza pachete de personalizare pentru Juke
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa aflati mai multe despre pachetele de personalizare lansate de Nissan pentru modelul Juke.

 
 

Cei de la Nissan au anuntat recent trei noi pachete de personalizare pentru deja celebrul model Juke. Momentan acestea se concentreaza pe partea exterioara. In urmatoarele luni ar urma sa apara si o serie de versiuni pentru interior.

Acest pachet de personalizare este creat special pentru piata din Europa. Vor fi trei pachete de design denumite Style, Premium si Exclusive. Fiecare pachet va avea propriile caracteristici. Dupa alegerea unui pachet, clientii vor putea opta pentru una din cele cinci culori disponibile. Acestea vor ocupa capacele oglinzilor, jantele, eleronul, ornamentele pragurilor laterale, ornamentele blocurilor optice, dar si ornamentele portbagajului. Cele cinci culori sunt: Orange Racing, Silver Grey, Piano Black, Force Red si Glossy White.

Oficialii de la Nissan au declarat: "Programul de personalizare vine in intampinarea nevoilor clientilor care indraznesc sa fie diferiti. Numarul de optiuni va creste in urmatoarele luni si vor include si componente interioare".

Dupa cum am mentionat, programul de personalizare se va concentra in prima faza pe accesoriile exterioare. E bine sa stiti ca Nissan Juke poate fi comandat si cu accesorii din gama Nismo, care include si elemente pentru cresterea performantelor.

Poate va intrebati cat costa aceste optiuni. Din pacate cei de la Nissan nu au oferit inca nici un detaliu cu privire la acest lucru.

In continuare noi va invitam sa urmariti imaginile publicate in cadrul articolului. De asemenea, asteptam impresiile voastre fie aici, fie pe pagina noastra de Facebook.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2811 :: 22.18MB