No SSO cookie

VIDEO: Batmobilul Nissan Juke Nismo

voteaza
(5/ 1)
VIDEO: Batmobilul Nissan Juke Nismo
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa aflati mai multe detalii despre acest concept interesant prezentat de Nissan. In plus, avem pentru voi si un material video cu acest model.

 
 

Cei de la Nissan par sa aiba o multime de idei cand vine vorba de crearea unor masini tematice. De aceasta data vorbim de un Nissan Juke unic.

Pentru a celebra parteneriatul incheiat cu Warner Bros si lansarea trilogiei Batman pe DVD si Blu-Ray, cei de la Nissan au creat un Batmobil avand la baza modelul Juke. Acesta se numeste Juke Nismo The Dark Knight Rises. Din pacate nu va fi de vanzare; el va urma sa fie acordat ca premiu in cadrul unei competitii speciale.

Sub capota acestui model vom putea da de un motor turbo de 1.6 litri care este in stare sa produca 197 cai putere. Nissan Juke Nismo The Dark Knight Rises poate sa accelereze de la 0 la 100 km/h in 7.8 secunde. In plus, s-a instalat si un sistem de evacuare performant dar si suspensii noi.

Pentru constructia modelului, cei de la Nissan au folosit anumite repere, mai exact s-au inspirat dupa Batmobilul din 1966 care din cate se pare pare sa fie un reper pentru toti fanii inraiti ai acestui fenomen.

In interior acest Batmobil beneficiaza de o tapiterie din piele dar si de o serie de logo-uri Batman care impanzesc toata masina din cate se pare.

In continuare, noi va invitam sa urmariti materialul video promotional de mai jos si va invitam sa ne spuneti parerile voastre fie aici pe site, fie pe pagina noastra de Facebook.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2097 :: 22.16MB