No SSO cookie

Nissan la Tokyo Auto Salon 2013

voteaza
(5/ 1)
Nissan la Tokyo Auto Salon 2013
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Nissan va pune accentul pe latura sportiva a companiei cu ocazia Salonului Auto de la Tokyo.

 
 

Nissan se indreapta catre editia din acest an Tokyo Auto Salon cu o pleiada de vehicule care au fost supuse unei atente cosmetizari, rezultand versiuni mai sportive, cu un look agresiv. Si aici sunt incluse versiunile deja cunoscute presei ca fiind supuse tratamentului sportiv: Juke, Note, Fairlady Z s GT-R. Noutatea o reprezinta includerea in acest program a ceva mai umilului Leaf EV si a greoiului NV350, care au primit nitica atentie din partea inginerilor si designerilor.

Juke Nismo va imparti scena cu interpretari ca Leaf Nismo Performance Package si GT-R Nismo GT3. Ultima dintre bestii a debutat anul trecut si a primit imbunatatiri care i-au ridicat perfomantele motorului si cele de ordin aerodinamic, ramanand totusi in sfera regulamentelor FIA GT3.

Un caz aparte il reprezinta NV350 Caravan Rider Transporter, un vehicul construit la comanda, cu destinatie utilitara, devine gratie aportului specialistilor un microbuz care depaseste linia de demarcatie dintre un utilitar destinat muncilor grele si o masina destinata clientelei de lux.


Nissan va mai prezenta o suita de masini destinate competitiilor, cum ar fi Motul Autech GT-R care participa in Super GT sau nonconformistul DeltaWing. Si pentru a argumenta mai bine cele scrise mai sus, va prezentam si doua videoclipuri ilustrative, alaturi de galeria foto.

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3430 :: 22.13MB