No SSO cookie

Conceptul Nissan Juke Nismo

voteaza
(0/ 0)
Conceptul Nissan Juke Nismo
Noutati-auto · · 2 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cu o inaltime mai mica, mai rapid si cu un aspect chiar mai spectaculos, Nismo redefineste modelul Nissan Juke

 
 

Nissan Motor Co., Ltd prezinta un nou concept indraznet pentru viitorul diviziei de performanta Nismo. Nissan Juke Nismo este fara indoiala una din atractiile Salonului Auto de la Tokio, oferind primele indicii privind o versiune sport premium a crossover-ului de mare succes.

Avand un design aparte, Nissan Juke a redefinit segmentul auto B, renumit pentru gradul ridicat de concurenta, insa Juke Nismo Concept este chiar mai spectaculos. Are o garda la sol mai joasa, este mai lat si are un aspect mai solid. Chiar si imobila, aceasta masina este in mod evident una de performanta.

Conceput pentru un public ce iubeste masinile si cauta un model care sa reflecte o personalitate puternica, Juke Nismo Concept amplifica aceasta combinatie unica a masinii standard, intre agilitatea de autovehicul compact, reactiile similare unui coupé si puterea unui SUV.

Succesul la nivel international al vanzarilor modelului Nissan Juke a dovedit dincolo de orice indoiala ca intr-adevar clientii cauta ceva diferit”, a declarat Andy Palmer, Vicepresedinte executiv, Nissan Motor Co., Ltd. „Juke Nismo Concept reprezinta urmatorul nivel. Este energic, distinctiv si foarte atragator.”

Finisat cu culorile obisnuite Nismo, alb perlat cu accente de rosu, Juke Nismo Concept prezinta un kit de caroserie creat de specialistii in aerodinamica ai Nismo, ale caror abilitati s-au dezvoltat in cadrul perfectionarii caroseriilor masinilor de curse.

Iar, asemenea unei masini de curse, kitul de caroserie al Juke Nismo Concept nu este conceput doar pentru a arata bine, ci si pentru a avea o eficienta dinamica excelenta. Printre componentele noi se numara bare de protectie fata si spate mai joase si modificate, aripi mai late si praguri laterale.

Modelul grilei a fost restilizat, in timp ce spoilerul hayonului a fost modificat prin adaugarea de elemente laterale care controleaza fluxul de aer mai eficient. Chiar si forma retrovizoarelor a fost schimbata pentru a optimiza randamentul aerodinamic al masinii si a reduce inaltarea fata si spate fara a mari rezistenta la deplasare.

Aceasta reducere a inaltarii implica o crestere a suprafetei de contact a pneurilor cu carosabilul pentru o mai buna aderenta, care este obtinuta, de asemenea, prin introducerea noilor jante de aliaj stilate de 19 inch.

In mod evident, noutatile aduse de echipa Nismo se extind si la sasiu, care a fost coborat si care a devenit mai compact prin utilizarea de piese brevetate care vor fi disponibile in catalogul extins al pieselor Nismo, in timp ce motorul turbo cu injectie directa, pe benzina, de 1,6 litri, a fost „tunat” pentru a genera mai multa putere si un randament crescut.

Habitaclul conceptului a fost, de asemenea, modificat de Nismo, astfel ca acele componente care interactioneaza cu simturile vederii, auzului, aspectului si atingerii ale soferului, precum volanul, pedalele, indicatoarele, manerul schimbatorului de viteze si finisajele usilor, au fost restilizate pentru o mai mare implicare a soferului in timpul conducerii autovehiculului. Aspectele de performanta ale masinii au fost subliniate suplimentar prin adaugarea de scaune speciale de tip scoica imbracate in piele, in timp ce importanta turometrului este redata de culoarea rosie a conturului indicatorului si a acului acestuia.

Impresia de aspect sport a postului soferului poate fi atribuita efectului mat aplicat suprafetelor ce erau anterior reflectante, in timp ce consola centrala – de forma unui rezervor de combustibil de motocicleta – a primit un invelis metalic pentru a sublinia caracterul special al conceptului.

Dupa cum o arata conceptul, Nismo ofera noi niveluri de personalizare masinilor Nissan de serie precum Juke. Viitorul pentru Nismo este reprezentat de dezvoltarea de design-uri sport premium pentru un segment de clienti in continua crestere”, a afirmat Presedintele Nismo, Shoichi Miyatani.

Viitoarea noastra gama de autovehicule va fi la fel de accesibila si inovatoare ca orice alt produs Nissan, dar beneficiind de energia Nismo, aceasta va fi mai atragatoare pentru viitorii achizitori si va oferi mai multa placere la condus”, a adaugat acesta.

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (2)

scris de pistruiatamica

La o prima vedere mie imi aminteste de o masina de epoca, e frumusica Nismo!

scris de carmenflorin

Masina ca si design este cel putin neobisnuit pt noi, insa este una reusita dupa parerea mea, chiar daca pare ca o buburuza e superba.

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3350 :: 22.12MB