No SSO cookie

Mihai Marinescu si-a confirmat prezenta in Formula 2

voteaza
(0/ 0)
Mihai Marinescu si-a confirmat prezenta in Formula 2
MotorSport Romania · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Mihai Marinescu a reusit sa isi asigure bugetul pentru sezonul 2012 iar astfel il vom vedea in cadrul Formula 2. Dupa o prestatie buna in sezonul trecut, locul 5, acesta doreste sa obtina titlul si sa obtina un loc la William, in Formula 1. Pentru mai multe informatii va invitam sa cititi mai departe.

 
 

Mihai Marinescu a confirmat ca va concura in sezonul 2012 al Formulei 2. El a declarat ca obiectul lui pentru acest sezon este sa castige titlul iar astfel sa aiba parte de un test de Formula 1 in cadrul echipei Williams.
Romanul nostru a reusit sa isi asigure bugetul pentru sezonul actual, multumita Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului.
Pilotul roman a mai confirmat prezenta in Formula 2 si la sfarsitul lui martie insa dupa doar 24 de ore a precizat ca inca nu are asigurat un buget pentru acest an.
Mihai a concurat in cadrul F2 din anul 2010, insa abia dupa un an au inceput sa apara si rezultatele. Astfel, in 2011 el a obtinut prima victorie la Monza. Acest lucru i-a ridicat moralul si a continuat sa obtina rezultate bune. In cele 16 curse, romanul a reusit sa prinda trei podiumuri, terminand sezonul pe locul 5 cu 138 de puncte.
Sa speram ca va face o impresie buna si in sezonul 2012 pentru ca astfel vom avea ocazia sa il vedem in cadrul competitiei supreme, Formula 1.
Mult succes din partea Masini.ro !

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1480 :: 22.11MB